Cautare

10584 de rezultate pentru "prefixe de tara" (6.87 secunde)
Deformati de atatea aniversari patriotice zgomotoase, festiviste, cu carnati, fasole si sarmale, vom intelege oare candva ce inseamna o sarbatoare de suflet? ... Istorie cu lumini si umbre, asa cum este de fapt orice actiune umana... ... avem nevoie de el, asa cum avem nevoie de parinti.
Cu riscul de a ma repeta: ce se intampla in tara noastra seamana a Tara lui Papura Voda.
Daca la inceput, cand am auzit vestea cu Romania in Uniunea Europeana, nu am fost prea incantata neaparat de aceasta dorinta a carmacilor de la Bucuresti, mi-am schimbat mult parerea citind tot felul de ineptii sau asa-zise pareri despre Romania, emise chiar de...romani.
Deconspirarea este o activitate veche de cand lumea. ... (Angajamentul a fost redactat pe o foaie de vita, caci pe atunci nu exista hartie. Cel putin asa mi-a spus o persoana importanta, care vorbeste zilnic pe mobil cu Cel de Sus, avand tarif privilegiat).
cum e sa vorbesti de bine si, totodata, sa critici tara in care traiesti; ... sa-i faci si declaratii de dragoste, dar "sa-i bati si obrazul". ... De pilda, ca nu-mi place patriotismul "latrator".
Intr-o tara cu turismul la pamant, nici investitorii nu au tras mult timp. S-a tot vorbit ca una din cauzele acestei strari este faptul ca nu ne-am vinde tara.
Are 24 de ani si e plecat de cinci ani din tara; ... Castiga bine, dar ar vrea sa se intoarca in tara. Tara pe care o iubeste, desi nu i-a oferit conditii decente de existenta.
Clasa politica din Romania - spun "din Romania" pentru ca imi este aproape imposibil sa o recunosc drept o clasa politica romaneasca, a romanilor - impinge tara spre prapastie.
N-as vrea sa fiu carcotasa si sa spun ca ceea ce se intampla in ultimii ani in tara noastra este nemaiintalnit in istorie si pe intreg mapamondul, dar parca niciodata n-am asistat la atata inconsecventa, bajbaiala si balbaiala.
Problema plecarii masive a romanilor la munca in strainatate risca sa devina o chestiune de siguranta de stat. ... Aici este, de fapt, marea problema a momentului - lipsa specialittilor, in domenii vitale.
Adevarul este ca Nicu Covaci este nemultumit de multe lucruri care se petrec in muzica romaneasca. Cel mai mult il deranjeaza producatorii de arta care incearca sa sileasca artistii sa devina comerciali.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Comisia de Relatii Externe a Parlamentului European a aprobat un amendament la raportul sau asupra Bulgariei, in care se precizeaza ca tara vecina poate adera la Uniune printr-un tratat individual, care ar permite decuplarea de Romania.
Tratatul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, ce va fi semnat la Luxemburg pe 25 aprilie, va cuprinde mai multe clauze salvgardare pe care Comisia Europeana nu va ezita sa le utilizeze daca tara noastra nu va fi pregatita sa faca fata cerintelor integrarii in 2007, a declarat ieri comisarul european pentru extindere, Olli Rehn, in cadrul unei intilniri cu studentii de la ASE Bucuresti.
La Crowne Plaza a avut loc cea de-a doua reuniune a cremei politicienilor romani. Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana.
Coruptia din Romania, consfintita si de rapoartele Uniunii Europene, a fost consolidata de "falsa" revolutie din 1989, care a facut loc afacerilor nomenclaturistilor, dar si de o anumita complicitate a Occidentului, caruia i-au convenit privatizarile avantajoase de dupa 1989, relateaza The Observer.
Coruptia din Romania, consfintita si de rapoartele Uniunii Europene, a fost consolidata de "falsa" revolutie din 1989, care a facut loc afacerilor nomenclaturistilor, dar si de o anumita complicitate a Occidentului, caruia i-au convenit privatizarile avantajoase de dupa 1989, relateaza The Observer.
Pedelista este convinsa de faptul ca acuzatiile care i se aduc, privind cheltuirea banilor publici, sunt tentative ale lui Mircea Geoana de a "murdari" orice este legat de presedintele Traian Basescu, pentru a-si spori sansele in cursa pentru presedintia Romaniei.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Belgienii celebreaza miercuri 21 iulie 2010 Sarbatoarea Nationala - 180 de ani de la fondarea tarii -, punctul culminant al ceremoniilor fiind parada militara din Piata Regala, la care vor asista Regele Albert II, membrii familiei regale, presedintele Consiliului European, belgianul Herman Van Rompuy si reprezentanti ai altor institutiilor europene.
google-analytics.com